divendres, 11 de febrer del 2022

JA.CAT, ESCURÇANT ENLLAÇOS WEB I CREANT CODIS QR

Avui,
The Grandma i les seves companyes de Gavà del curs d'Eines 2.0 de Gestió Administrativa han compartit documents mitjançant Google Docs i Google Drive i han treballat amb un escurçador d'enllaços, el ja.cat.

La Fundació puntCAT, juntament amb dinahosting, han creat l'escurçador d'enllaços ja.cat.

Aquest escurçador en català és una eina útil i gratuïta per retallar i personalitzar enllaços (URLs) que està basat en Polr 2, una plataforma oberta per a escurçar enllaços.

El servei ja.cat és gratuït i permet escurçar, retallar i personalitzar enllaços (URL).

No cal registrar-se com usuari per poder utilitzar el servei ja.cat, per escurçar URL.

Queden reservats tots els drets. El Lloc Web ja.cat els continguts propis, la programació i el disseny del lloc web es troba plenament protegit pels drets d'autor, quedant expressament prohibida tota reproducció, comunicació, distribució i transformació dels referits elements protegits.

L'usuari que desitgi establir un hiperenllaç al seu lloc web al Lloc Web ja.cat no realitzarà un ús il·legal o contrari a la bona fe de les informacions o serveis posats a disposició en el referit lloc web.

L'existència d'hiperenllaços en pàgines web alienes que permetin l'accés al Lloc Web ja.cat no implicarà en cap cas l'existència de relacions comercials o mercantils amb el/la titular de la pàgina web on s'estableixi l'hiperenllaç, ni l'acceptació o supervisió per part de puntCAT dels seus continguts o serveis. puntCAT no serà responsable en cap cas dels continguts o serveis de la web de l'usuari on s'inclogui un hiperenllaç o enllaç al Lloc Web ja.cat.

PuntCAT és responsable del tractament de les dades proporcionades a través del Lloc Web ja.cat.

Més informació: Fundació PuntCat

Per accedir i/o navegar pel Lloc Web de ja.cat no cal aportar cap dada. El caràcter obligatori de la resposta a les preguntes que es plantegen, o de les dades que se sol·liciten a través del Lloc Web, s'indica mitjançant la incorporació d'un asterisc (*) a continuació de la pregunta o camp del formulari. En cas de no proporcionar les dades requerides no serà possible prestar el servei o funcionalitat sol·licitats.

No es tracten dades de menors d'edat en cap cas, ja que únicament es permet el registre com a usuari a través del lloc web a persones majors d'edat amb plena capacitat per actuar en el tràfic jurídic. Qualsevol compte d'usuari donada d'alta incomplint aquest extrem serà eliminada immediatament.

La informació proporcionada pels usuaris serà tractada d'acord amb les següents finalitats:

-Usuaris. Les dades proporcionades al registrar-se com usuari del servei, s'utilitzen amb la finalitat de gestionar el servei tant a nivell tècnic com administratiu, i/o per notificar-los incidències o qualsevol informació d'interès sobre el servei. La base legitimadora del tractament és la prestació del servei o execució del contracte. Conservem aquestes dades durant tres anys per acreditar el compliment de la normativa sobre protecció de dades.

-Contacte. Les dades rebudes per qualsevol dels mitjans i/o canals de contacte indicats en el lloc web, s'utilitzen per contactar i/o gestionar la sol·licitud o incidència comunicada, i es conserven durant 12 mesos. La base legitimadora del tractament és la prestació del servei o execució del contracte.

Més informació: Ja.cat


 Ara tots estem connectats per Internet,
com les neurones d'un cervell gegant.

Stephen Hawking

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada