Han elaborat diferents presentacions amb Microsoft Power Point i han continuat dissenyant i fent composicions fotogràfiques amb Gimp.
Microsoft PowerPoint és un programa de presentació desenvolupat per l'empresa Microsoft per a sistemes operatius Windows i Mac OS.
Ve integrat en el paquet ofimàtic anomenat Microsoft Office com un element més, que pot aprofitar els avantatges que li ofereixen els altres components de l'equip per obtenir un resultat òptim.
PowerPoint és un dels programes de presentació més estesos. És àmpliament utilitzat en diferents camps de l'ensenyament, els negocis, entre d'altres. Segons xifres de Microsoft, cada dia són realitzades aproximadament 30 milions de presentacions amb PowerPoint (PPT).
És un programa dissenyat per fer presentacions amb text esquematitzat, així com presentacions en diapositives, animacions de text i imatges predissenyades o importades des d'imatges de l'ordinador. Es poden aplicar diferents dissenys de font, plantilla i animació. Aquest tipus de presentacions solen ser més pràctiques que les de Microsoft Word.
Amb PPT i els dispositius d'impressió adequats es poden realitzar molts tipus de resultats relacionats amb les presentacions: transparències, documents impresos pels assistents a la presentació, notes i esquemes per al presentador, o diapositives estàndard de 35 mm.
Més informació: Microsoft
A mitjans de 1980 dos productors de programari estaven desenvolupant el primer programari de presentacions gràfiques per a la computadora personal en una petita oficina a Califòrnia anomenada Forethought. Els primers esforços d'aquests dos productors de programari van ser poc recompensats. Una sèrie de companyies inversores van declinar invertir en aquest programa, que era conegut com a Presenter i estava dirigit a la plataforma Mac, específicament a la computadora personal Apple II. Però Bob Gaskins, amo de la companyia Forethought, Inc., i el coproductor del programa, no van perdre les esperances. Després de dos anys de negociacions (1985-1987), van vendre per fi la companyia i el seu programari a la geganta Microsoft de Bill Gates per la suma de 14.000.000 de dòlars.
-L'ús de plantilles; que poden ser fetes per l'usuari, a més a més de les ja estan preestablertes.
-Poder introduir textos variant el color i la grandària de les lletres conforme a les necessitats i gustos de l'usuari.
-Es poden inserir imatges amb les quals es dona una millor presentació a la diapositiva, facilitant comprendre millor allò del que tracta la diapositiva, a més de poder-se inserir textos a les imatges, complementant-se així amb l'exposició.
-Posseeix eines d'animació, amb les quals es poden donar efectes als textos i imatges, donant-li una millor aparença.
-Realitzar gràfics.
-Afegir vídeos i àudios.
-Posseeix la qualitat d'obrir formats d'altres plataformes i fins i tot ens permet guardar-los en formats diferents del PowerPoint, per exemple, extensions com: PPT o PPS, entre altres.
-És possible afegir enllaços.
A causa que les presentacions generalment es realitzen en un ordinador i es mostren en un altre, és molt important que es puguin transferir de manera transparent i senzilla, tal com en el cas d'altres programes com l'OpenOffice.org Impress.
Powerpoint presenta un problema a causa de la possibilitat d'importar continguts d'altres programes mitjançant OLE, d'aquesta manera, alguns tipus de presentacions es queden totalment lligades a la plataforma Windows, arribant-se fins i tot al fet que la versió de Powerpoint per Apple (sobre OS X) no sigui capaç d'obrir convenientment els fitxers del Powerpoint de Windows.
Típicament inclou tres funcions principals:
-Un editor que permet inserir un text i donar-li format.
-Un mètode per inserir i manipular imatges i gràfics.
-Un sistema per mostrar el contingut en forma contínua.
Els editors de presentacions són aplicacions de programari que permeten l'elaboració de documents multimèdia conformats per un conjunt de pantalles, també denominades diapositives, vinculades o enllaçades en forma seqüencial o hipertextual on conviuen textos, imatges, so i animacions.
Més informació: Smile Templates
A qui li importa el vostre PowerPoint
i el que heu esculpit a la vostra pedra angular?
Si no s’està modelant, no es podrà llegir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada