divendres, 10 de febrer del 2023

GOOGLE FORMS, COM CREAR FORMULARIS EN LÍNIA

Avui, Els Roses i The Grandma han finalitzat la seva formació d'Enregistrament de Dades tot treballant els Formularis de Google

Han estat uns dies intensos, divertits i plens de bons moments compartits amb un grup meravellós.

Sort i encerts, Roses! Com deia el poeta Miquel Martí i Pol, tot està per fer i tot és possible.

Formularis de Google, en anglès Google Forms, és un programari d'administració d'enquestes que s'inclou com a part del conjunt gratuït de Google Docs Editors basat en la web que ofereix Google.

El servei també inclou Documents de Google, Google Spreadsheets, Presentacions de Google, Dibuixos de Google, Google Sites i Google Keep.

Formularis de Google només està disponible com una aplicació web

L'aplicació permet als usuaris crear i editar enquestes en línia mentre col·laboren amb altres usuaris a temps real.

La informació recopilada es pot introduir automàticament en un full de càlcul.

El servei de formularis de Google ha patit diverses actualitzacions al llarg dels anys. Les funcions inclouen, entre d'altres, cerca de menú, selecció aleatòria de preguntes per a un ordre aleatori, limitació de respostes a una vegada per persona, URL més curtes, temes personalitzats, generació automàtica de suggeriments de respostes en crear formularis, i un Pujar fitxer per als usuaris que responen preguntes que requereixen que comparteixin contingut o fitxers des de l'ordinador o Google Drive.

A l'octubre de 2014, Google va introduir complements per a formularis de Google que permeten als desenvolupadors externs afegir noves funcions a les enquestes, mentre que al juliol de 2017, Google va actualitzar formularis per afegir diverses funcions noves.

La validació de resposta intel·ligent és capaç de detectar l'entrada de text als camps del formulari per identificar el que està escrit i demanar a l'usuari que corregeixi la informació si l'entrada és incorrecta.

Depenent de la configuració d'ús compartit de fitxers a Google Drive, els usuaris poden demanar càrregues de fitxers de persones fora de les respostes d'opcions múltiples en una taula.

A Configuració, els usuaris poden fer canvis que afecten tots els formularis nous, com ara recopilar sempre les adreces de correu electrònic.

Formularis de Google presenta totes les funcions de col·laboració i ús compartit que es troben a Documents, Fulls de càlcul, Presentacions, Dibuixos i Sites.

Més informació: Google

  
Miro Google i crec que tenen una forta cultura acadèmica.
Solucions elegants a problemes complexos.

Mark Zuckerberg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada